Viisi suosituinta kryptovaluuttaa tällä viikolla: BTC, BNB, NEO, YFI, LINK

Bitcoin on edelleen juuttunut kiristysalueelle, mutta tietyt altcoiinit voivat alkaa liikkua korkeammalle, jos ne palautuvat tärkeimmistä tukitasoistaan.

Tällä viikolla Digital Assets Data -toimitusjohtaja Mike Alfred kertoi Cointelegraphille, että valtavirran sijoittajat ovat edelleen „skeptisiä Bitcoin Code ja ekosysteemiin“.

Alfred uskoo kuitenkin, että tämä „skeptisyys ja epäusko“ osoittautuu positiiviseksi Bitcoinille ( BTC ), koska kun „perinteiset ihmiset antautuvat, asiakkaat ja kumppanit pakottavat heidät osallistumaan huomattavasti korkeampiin hintoihin“.

Vaikka Bitcoin on kamppaillut aloittamaan jatkuvan nousutrendin viime viikkoina, DeFi-tilassa olevat altcoinit ja rahakkeet ovat olleet vahvassa härkätaistelussa. Tämä osoittaa, että kauppiaiden huomio on siirtynyt pois Bitcoinista.

Pantera Capitalin perustaja ja toimitusjohtaja Dan Morehead uskoo, että DeFi-tila ylittää Bitcoinin seuraavien viiden vuoden aikana ja kasvaa noin 100x

Pitkällä aikavälillä useimmat analyytikot ovat kriittisesti nousevia salaustilassa, mutta mitä kauppiaat voivat odottaa lähipäivinä?

Katsotaanpa krypto-valuutat, jotka voisivat tarjota lyhytaikaisia ​​kaupankäyntimahdollisuuksia ja havaita kriittiset tasot jokaisessa niistä.

Bitcoin suoritti nousevan käänteisen pään ja hartioiden mallin 27. heinäkuuta, kun se sulkeutui yli 10 500 dollarin yläpuolelle, ja yleensä hinta testaa uudelleen tällaisten kääntymismallien purkautumistasot.

Ihanteellisissa olosuhteissa hinnan ei pitäisi laskea käänteisen H & S-mallin pääntien alle, mutta kaupankäynti on kaikkea muuta kuin ihanteellinen.

Vaikka karhut vetivät BTC / USD-parin pääntien alapuolelle 3. syyskuuta, jälkimyyntiä ei ole tapahtunut paljon, mikä viittaa sonnien ostamiseen alemmilla tasoilla. Tämä osto kuitenkin kuivuu, kun hinta yrittää nousta yli 10 500 dollarin tason.

Tämän vuoksi pari on tällä hetkellä juuttunut $ 9,835–10,625 dollariin. Sen jälkeen kun karhut eivät onnistuneet laskemaan hintaa alle syyskuun 8. päivän, sonni yritti tänään nostaa hintaa yläpuolisen vastuksen yläpuolelle, mutta epäonnistui.

20 päivän eksponentiaalinen liukuva keskiarvo (10 719 dollaria) on hieman alueen vastuksen yläpuolella, joten karhut todennäköisesti puolustavat sitä aggressiivisesti.

Kuitenkin, jos sonnit voivat ajaa parin 20 päivän EMA: n yläpuolelle ja ylläpitää korkeampia tasoja kolmen päivän ajan, se viittaa siihen, että korjaus on ohi. Tämä voi johtaa 12 460 dollarin uudelleentestaukseen, ja jos tämä vastus ylitetään, nousutrendi todennäköisesti jatkuu.

Tämä nouseva näkymä mitätöidään, jos pari rikkoutuu ja pysyy alle 9 835 dollarin tuen

Neljän tunnin kaavio osoittaa, että karhut puolustavat aggressiivisesti 10 625 dollarin vastarintaa, mutta jos he eivät pysty laskemaan hintaa alle 10 200 dollarin tuen, härät yrittävät jälleen selvittää alueen yläpuolisen vastuksen.

Jos ne onnistuvat, aggressiiviset kauppiaat hyppäävät todennäköisesti sisään, mikä voi johtaa nopeaan siirtymiseen 11 400 dollariin ja mahdollisesti 12 000 dollariin.

Vastoin tätä oletusta, jos karhut laskevat hinnan alle 10 200 dollarin tuen, pudotus 10000 dollariin ja sitten 9835 dollariin on mahdollista.

Vaikka useimmat suuret kryptovaluutat etsivät pohjaa, Binance Coin ( BNB ) on jatkanut nousutrendinsä ja tehnyt uuden 52 viikon korkeimman, mikä on merkki voimasta.

Vaikka suhteellinen vahvuusindeksi osoitti laskevan divergenssin muodostumista, 12. syyskuuta tapahtunut jyrkkä liike mitätöi tämän laskutavan.

Tällä hetkellä BNB / USD-pari kohtaa kovaa vastarintaa 32 dollarin tasolla, mutta jos härät eivät anna hinnan laskea kriittisen tuen alle 27, 1905 dollariin, 32 dollarin uudelleentesti on todennäköinen. Tämän vastuksen yläpuolella oleva tauko voi nostaa hinnan 38 dollariin.

Vastoin tätä oletusta, jos karhut vetävät parin alle $ 27.1905: n, se osoittaa, että nykyinen siirto on voinut olla härkäloukku.